Styret

Her presenteres NOR3Fs styre. Vi er 5 medlemmer og 2 varamedlemmer. Styret er valgt og vil sitte til første forbndsting som blir tidlig 2019. I tillegg til de 7 som presenteres her er vi rundt 10 andre med forskjellige roller, noen presenteres under regionsansvarlige og andre vil bli presentert senere.

Christer-2.png

CHRISTER IDLAND
 

President

christer@nor3f.no

Som en av de første i Norge startet Christer å konkurrere i Functional Fitness i 2009, og var i mange år #1 i Norge. Han har vært med på oppstarten av CrossFit-miljøet i Trondheim mens han studerte på NTNU, for så å være instruktør fra dag 1 på CrossFit Oslo når de startet opp. Etter et par år i Oslo har flyttet han hjem til Sandnes og har vært en del av miljøet der. Christer brenner for Functional Fitness som idrett!

 
Henrik-2.png

HENRIK GJERULDSEN
 

Visepresident

henrik@nor3f.no

Henrik har vært en del av CrossFit-miljøet på Vestlandet siden tidlig oppstart. Han har coachet i flere år samtidig som han har praktisert mer idrettsspesifikk coaching. Etter et år i Dubai som PT, flyttet han hjem og tok over den daglige driften av CrossFit Centrum. Tidligere i år steppet han ned fra sin rolle ved CFC og er nå bare en treningsentusiast i miljøet. Han er nå klubbenes hovedkontakt nasjonalt og støtter regionsansvarlig for Vest i Stavanger-regionen

 
Thomas.png

THOMAS HEIMDAL


Sekretær

thomas@nor3f.no

Thomas kom inn i idretten tilbake i 2013 ved CrossFit Oslo. Siden det introduksjonskurset har han stått for en rekke interne konkurranser før et større steg ble tatt til å lage en individuell konkurranse for Østlandet gjennom Oslo Complete Competition. Det ble en suksess og videreføringen ble Norway Complete hvor hele Norge deltok, og er hittil den største individuelle konkurransen i Functional Fitness i Norge.

 
Christin.png

CHRISTIN S. PEDERSEN
 

Økonomi

christin@nor3f.no

Christin S. Pedersen drev med fotball og håndball før hun ble lokket med til å prøve Functional Fitness høsten 2010. Valget ble da enkelt om å kun drive med Functional Fitness. Tok Level 1-kurset i 2011 og hadde et friår hvor hun kun jobbet på CrossFit Centrum både som trener og admin. Har spedd på med personlig trener utdanning og senere Level 2-kurs. Christin har i tillegg vært med og konkurrert både i Norge og i utland. Med hennes økonomiutdannelse skal hun sørge for å holde tallene på plass som økonomiansvarlig.

 
Marie.png

MARIE GRYTHE
 

Ordinært styremedlem

marie@nor3f.no

Marie har holdt på med Functional Fitness siden 2012 og begynte å konkurrere i idretten både på nasjonalt og internasjonalt nivå året etter. Hun har vært medlem på CrossFit Oslo siden hun startet med idretten og holder mest på som utøver selv, men trener også andre. Hun har tidligere holdt på med håndball, fotball, klatring og kickboxing før hun oppdaget Functional Fitness. I tillegg til at hun stadig har kommet i en mye bedre form, så har også idretten i tillegg gitt henne utrolig stor glede, mestringsfølelse og mange gode venner.

 
Jahn Espen.png

JAHN ESPEN NAKKESTAD
 

Varamedlem

jahnespen@nor3f.no

Jahn Espen "Bacon" Nakkestad drev med fotball og langdistanseløping før han i begynnelsen av 2011 oppdaget functional fitness, og har ikke sett seg tilbake siden. Var sterkt delaktig i å starte Kristiansands første CrossFit Box, har Level 1, Gymnastics og Kettlebell trainer kurs og har jobbet som coach innen Functional Fitness siden tidlig 2012. Som coach brenner han for å se medlemmene utvikle seg i riktig retning og synes det er motiverende å se hvordan Functional Fitness inspirerer og samler mennesker. Han er også lidenskapelig opptatt av å bygge et godt miljø rundt seg. Dette gjenspeiles i hans inkluderende og positive innstilling, noe som fort smitter over på utøverne og får de til å yte det lille ekstra. Har siden 2015 hatt ansvar for å arrangere Kvadraturen Showdown, en konkurranse som har blitt meget populær og utsolgt på få minutter. Har også vært hoveddommer og delaktig i arrangeringen av Nordic Beach Brawl.

 
TomAndre.png

TOM-ANDRÈ ENÆS
 

Varamedlem

tomandre@nor3f.no

Tom-André har vært en del av Functional Fitness-miljøet fra 2011. Han jobbet 3 år som instruktør på CrossFit Bergen og deltid på CrossFit Åsane etter det. Han har konkurrert i Functional Fitness siden 2012.

 

SYNNØVE ANTONSEN
 

MARKEDSANSVARLIG

samarbeid@nor3f.no

Synnøve er ansvarlig for våre samarbeidspartnere. Hun har holdt på med Functional Fitness siden 2014 og har bakgrunn fra salg og markedsføring. I NOR3F skal hun jobbe med å knytte samarbeids- og sponsoravtaler til NOR3F.

Om du skulle være en potensiell samarbeidspartner, ikke nøl med å ta kontakt.


 
Logo 4.png
 

NORGES FUNCTIONAL FITNESS FORBUND