Regionsansvarlige

NOR3F deler Norge opp i 4 hovedregioner. De er opprettet slik at de samler klubber som geografisk sett normalt konkurrer med hverandre, og i et slikt omfang at regionene er forholdsvis like store. Regionene legger grunnlag for f.eks. Regionsmesterskap.

Våre regioner er: Øst, Sør, Vest og Midt & Nord

Under presenteres våre regionsansvarlige og de vil kunne møte deg lokalt, svare på spørsmål og hjelpe til med å opprette en FFK (Functional Fitnessklubb) slik at dere får kommet i gang! Ta gjerne kontakt med din lokale regionsansvarlige.

 

REGION: ØST

Marie.png

MARIE GRYTHE

Marie har holdt på med Functional Fitness siden 2012 og begynte å konkurrere i idretten både på nasjonalt og internasjonalt nivå året etter. Hun har vært medlem på CrossFit Oslo siden hun startet med idretten og holder mest på som utøver selv, men trener også andre. Hun har tidligere holdt på med håndball, fotball, klatring og kickboxing før hun oppdaget Functional Fitness. I tillegg til at hun stadig har kommet i en mye bedre form, så har også idretten i tillegg gitt henne utrolig stor glede, mestringsfølelse og mange gode venner.

 

REGION: SØR

Jahn Espen.png

JAHN ESPEN NAKKESTAD

Jahn Espen "Bacon" Nakkestad drev med fotball og langdistanseløping før han i begynnelsen av 2011 oppdaget functional fitness, og har ikke sett seg tilbake siden. Var sterkt delaktig i å starte Kristiansands første CrossFit Box, har Level 1, Gymnastics og Kettlebell trainer kurs og har jobbet som coach innen functional fitness siden tidlig 2012. Som coach brenner han for å se medlemmene utvikle seg i riktig retning og synes det er motiverende å se hvordan functional fitness inspirerer og samler mennesker. Han er også lidenskapelig opptatt av å bygge et godt miljø rundt seg. Dette gjenspeiles i hans inkluderende og positive innstilling, noe som fort smitter over på utøverne og får de til å yte det lille ekstra. Har siden 2015 hatt ansvar for å arrangere Kvadraturen Showdown, en konkurranse som har blitt meget populær og utsolgt på få minutter. Har også vært hoveddommer og delaktig i arrangeringen av Nordic Beach Brawl.

 

REGION: VEST

Henrik-2.png

HENRIK GJERULDSEN

Område: Stavanger

Henrik har vært en del av CrossFit-miljøet på Vestlandet siden tidlig oppstart. Han har coachet i flere år samtidig som han har praktisert mer idrettsspesifikk coaching. Etter et år i Dubai som PT, flyttet han hjem og tok over den daglige driften av CrossFit Centrum. Tidligere i år steppet han ned fra sin rolle ved CFC og er nå bare en treningsentusiast i miljøet. Han er nå klubbenes hovedkontakt nasjonalt og støtter regionsansvarlig for Vest i Stavanger-regionen

TomAndre.png

TOM ANDRÉ ENÆS
 

Område: Bergen

Tom Andre har vært en del av Functional Fitness miljøet fra 2011. Han jobbet 3 år som instruktør på CrossFit Bergen og deltid på CrossFit Åsane etter det. Han har konkurrert i Functional Fitness siden 2012.

 

REGION: MIDT & NORD

ESTEN HEGGEM
 

Område: Midt-Norge

Kommer.

Stefan-3.png

STEFAN REVANG
 

Område: Nord-Norge

Stefan Revang har 11 år bak seg som fotballspiller i Bodø/Glimts yngre avdelinger og B-lag, men har siden senhøsten 2010 utelukkende drevet med Functional Fitness. Interessen ble senere til jobb - og i 2013 flyttet han nordover og startet opp CrossFit Tromsø. Siden den gang har han drevet senteret med stødig hånd som eier og daglig leder, samtidig som han har deltatt i mange nasjonale og europeiske konkurranser innenfor Functional Fitness. Men de seneste årene har coachingen overtatt mer og mer for Revang som innehar både Level 1-, Level 2- og Gymnastics-sertifisering.


 
Logo 4.png
 

NORGES FUNCTIONAL FITNESSFORBUND